directii principale - wingwave.ro

Direkt zum Seiteninhalt

Hauptmenü:

directii principale

ce este wingwave®?
 

1. Coaching-ul de tip "stress imprint" (cunoscut si ca "post achievement-stress")

Aici este inclus orice gen de probleme stresante, care sunt în general tipice profesiilor cu exigente ridicate si cu un coeficient solicitant de lucru. Noi numim acest tip de stres, "stress imprint", în cazul în care stresul nu se mai poate reduce de la sine in mod regulat. De exemplu, asa numitele "lovituri pe la spate", dezamagiri în viata privata sau profesionala, incidente bruste precum scrisori sau telefoane primite care aduc vesti neplacute sau accidente.

2. Coaching-ul pentru resurse

Interventiile sunt aplicate în vederea dezvoltarii unor teme menite sa aduca succesul: stimularea creativitatii, automotivatia, creearea unei imagini pozitive de sine prin coaching sau vizualizarea scopului în vederea pregatirii mentale pentru atingerea unor cote de înalta performanta (examene, aparitii în public etc.).

3. Coaching pentru convingeri

Sub acest aspect se urmareste depasirea autoconvingerilor care deseori limiteaza potentialul si reduc nivelul calitativ de viata ("nu sunt bun de nimic") si transformarea lor în autoconvingeri pozitive. Importanta este, de asemenea, depistarea asa numitei capcane: "caderea în euforie" (de exemplu: "pot reusi sa fac totul"), care, datorita nivelului deosebit de ridicat, chiar nerealist la care se aspira, poate conduce la negativism si, prin urmare, poate afecta subconstientul clientului. În cazul interventiilor de acest gen, este vorba mai mult despre restabilirea unui eu puternic la nivel emotional si a unor convingeri aspirante spre realizare. 
 
 
Zurück zum Seiteninhalt | Zurück zum Hauptmenü