EDxTM™wingwave® - wingwave.ro

Direkt zum Seiteninhalt

Hauptmenü:

EDxTM™wingwave®

 

EDxTM™ pentru wingwave® coaches

EDxTM™ = Energy Diagnostic & Treatment Method dupa Dr. Fred Gallo

Un aspect central al acestei metode este recunoasterea si rezolvarea programelor si convingerilor de autosabotaj care impiedica atingerea unor teluri dorite (a fi fericit, a avea succes, a fi sanatos…).

Convingeri subconstiente pe care ni le-am insusit in trecut, ca de exemplu: “nu merit sa fiu iubit, nu sunt suficient de bun…“, ne impiedica sa traim la potentialul maxim.  Un gand sau o amintire produce un deranjament, respectiv o intrerupere a continuitatii fluxului energetic pe meridiane. Cu metoda EDxTM™, sunt „dizolvate”, prin stimulare neuronala multipla, emotiile limitative si inlocuite cu tipare de gandire si comportamentale eliberatoare. In timp ce clientul/a se concentreaza pe declansatorii limitativi, sunt stimulate puncte terapeutice pe meridiane, sunt rostite afirmatii si facute miscari oculare adecvate.

EDxTM™ este o metoda energetica de localizare si echilibrare a emotiilor negative in cadrul sistemului propriu de meridiane al corpului.

Spre deosebire de EFT (Emotional Freedom Technique), metoda EDxTM™ utilizeaza testul miostatic din kinesiologia aplicata.

In context de wingwave® coaching, EDxTM™ ajuta in mod deosebit in rezolvarea „switching“-ului atat de frecvent cand clientul are „teme brizante“ sau „pur si simplu…“

In context de coaching wingwave® esti confruntat deseori cu asa numita "inversare psihologica" (Psychologischer Umkehr "PU" in germana psychological reverse in engleza) si ca sa poti testa mai departe ai nevoie de obicei de EDxTM™ (mai sunt si alte posibilitati pentru situatii extreme).

 
 
 
Zurück zum Seiteninhalt | Zurück zum Hauptmenü